3Q setengah bathi ing Wynn Macau Ltd karo VIP banget
Toto

3Q setengah bathi ing Wynn Macau Ltd karo VIP banget

MediaWiki ing Macau casino operator Wynn Macau Ltd luwih saka setengah taun-ing-taun ing waktu katelu, ing revenue casino sing suda 19,7 persen.

Keuntungan kasebut yaiku US $ 103.7 yuta, dibandhingake karo US $ 223.50 yuta, mudhun 53.6 persen saben taun miturut asil sing diajokake karo Bursa https://sifangartmuseum.org/ Saham Hong Kong sadurunge wiwitan dagang Kamis.

revenue Casino mudhun kanggo US $ 906,5 mayuta-yuta, saka saklawasé US $ 1,13 milyar ing periode taun sadurunge.

“We dikirim asil financial ngalangi ing waktu katelu, senadyan impact ditahan negatif ing loro Macau lan Las Vegas,”Sa Matt Maddox, pangareping eksekutif Wynn Resorts Ltd tiyang sepah, ing pangandikan disiapake sing ana ing ngajokake Hong Kong.

Dheweke nambahake: “Ing Macau, investasi sing kita lakoni ndadekake kita bisa bersaing ing lingkungan pasar apa wae, sing dibuktekake kanthi rekor menang tabel massa ing kuartal kasebut.”

Nanging kekirangan ing babagan VIP – katon pasar-sudhut ing Macau ing waktu katelu – wis efek salabetipun ing bisnis Wynn Macau Ltd, ngandika ana memo saka JP Morgan Securities (Asia Pasifik) Ltd.

revenue game reged Macau unit kang (GGR) “mudhun 9 persen seprapat-ing-kutang lan 21 persen taun-ing-taun lan pangsa pasar ambruk 90 basis TCTerms seprapat kanggo 14,2 persen, kang temenan mimpin dening kekirangan VIP. , “ujare analis DS Kim, Jeremy An lan Derek Choi.

Analysts ditambahaké bab VIP gambling volume Macau unit: “Sawijining volume rolling ambruk 18 persen waktu-ing-kutang, mungsuh industri -10 persen; nalika Wynn [Macau Ltd] nambah pangsa ing massa (+4 persen kuartal saben kuartal, versus industri +2 persen).

Analysts Andrew Lee lan Lois Zhou saka Jeffries Group LLC ngandika ing memo sawise Wynn Macau Ltd nomer seprapat, referring kanggo house-managed tinimbang junket-diwenehake roller dhuwur pemain: “Kaya karo kuartal kapindho 2019, Manajemen nyatet kurang langsung-VIP ditahan. , kanthi pengaruh -US$22 yuta ing kuartal iki.

Beban mudhun, bathi uga

Total bathi operasi ing Wynn Macau Ltd nolak 18,1 persen ing telung sasi kanggo 30 September, kanggo 1,07 milyar dolar AS, saka 1,31 milyar dolar AS.

Biaya lan biaya operasi nyatane mudhun 13,0 persen, dadi US $ 914,8 yuta, saka US $ 1,05 milyar.

Ing Wynn Macau, ing semenanjung kutha, papan sing dibukak ing taun 2006, nyetel penghasilan properti kuartal katelu sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortisasi (EBITDA) yaiku US $ 139,0 yuta kanggo kuartal kaping telu 2019, nyuda 24,0 persen saka AS. $182.9 yuta ing kuartal sadurunge.

EBITDA properti kuartal katelu ing Wynn Palace – papan Cotai sing diluncurake ing 2016 – yaiku US $ 162.2 yuta, mudhun 28.3 persen saka US $ 226.1 yuta ing kuartal katelu 2018.

Ing Wynn Macau, table drop ing operasi pasar massal US $ 1,32 milyar, 11,5 persen nambah saka US $ 1,18 milyar kanggo waktu katelu 2018. Tabel menang ing operasi pasar massal ana US $ 272,5 mayuta-yuta, 8,9 persen Tambah saka US $ 250,2. yuta ing periode taun sadurunge.

Ing Wynn Palace, penurunan meja kuartal kaping telu ing operasi pasar massal yaiku US $ 1,30 milyar, tambah 9,2 persen saka US $ 1,19 milyar ing kuartal kaping telu 2018. Game meja menang ing operasi pasar massal yaiku US $ 324,2 yuta, nambah 5,2 persen. saka US $ 308,1 yuta taun sadurungé.

slip VIP

Nanging loro sifat Macau weruh Kurangé populasi cetha ing VIP gambling bisnis taun-on-taun.

Ing Wynn Macau, turnover game table ing operasi VIP $ 8,02 milyar, nyuda 42,5 persen saka $ 13,97 milyar kanggo kuartal katelu 2018.

Ing Wynn Palace, VIP table game turnover US $ 10,52 milyar, 32,3 persen nyuda saka US $ 15,53 milyar kanggo waktu padha taun sadurungé.

Total bathi casino saka Wynn Macau padha US $ 408,8 yuta kanggo waktu katelu, 18,8 persen nyuda saka US $ 503,6 yuta kanggo waktu sadurunge taun.

Sakabèhé bathi casino saka Wynn Palace ana $ 497,7 mayuta-yuta kanggo https://jamesamoorebooks.com/ waktu Reporting, a 20,4 persen nyuda saka $ 625,6 yuta kanggo waktu katelu 2018.

Nomer Wynn Macau Ltd diajukake miturut standar pelaporan finansial internasional, tinimbang prinsip akuntansi sing ditampa sacara umum (GAAP) sing digunakake dening Wynn Resorts wong tuwa ing Amerika Serikat.

Wong tuwa AS – sing ngoperasikake kompleks resort ing Las Vegas, Nevada, lan siji ing Pelabuhan Boston, Massachusetts – mudhun menyang kerugian kuartal katelu.

Ing basis US GAAP, rugi net kasebut yaiku US $ 3.5 yuta – mundhut US $ 0.03 saben saham sing diencerake – kanggo kuartal kaping telu 2019, dibandhingake https://atlashotelbudapest.com/ karo penghasilan net US $ 156.1 yuta, utawa US $ 1.44 saben saham sing diencerake, ing kuartal kaping telu. saka 2018.

Owah-owahan iki “utamané mimpin dening nyuda ing menang game table VIP ing operasi Macau kita,”Said tiyang sepah ing ngajokake kanggo Nasdaq.

Pak Maddox kasebut ing pengajuan Hong Kong yen unit Macau “ing trek” kanggo miwiti “Casino Barat direnovasi ing Wynn Macau diwiwiti ing pungkasan 2019, luwih solidifying properti minangka resor terpadu marquee semenanjung.”